Oprettet Af:
Team Børn, Unge & Sorg
Deltager i:
Team Børn, Unge & Sorg 2024
Samler ind til:
Team Børn Unge og Sorg 2024
Gør en forskel for sorgramte børn og unge i Danmark

Når du støtter Børn, Unge & Sorg er du med til at genskabe håbet for de mange børn og unge, der oplever, at deres mor, far, søster eller bror rammes af alvorlig sygdom eller dør.

120.000 børn og unge i Danmark oplever at en mor, far, søster eller bror bliver alvorligt syg eller dør. Nogle af dem får brug for professionel hjælp, når sygdom og død sætter tilværelsen i stå.

Du kan være med til at sikre gratis specialiseret psykologbehandling, støtte og vejledning til de mange børn og unge, der hvert år oplever, at deres mor, far, søster eller bror rammes af alvorlig sygdom eller dør

Det er smertefuldt når en man elsker bliver alvorligt syg eller dør. De pårørende og efterladte kan få en oplevelse af, at livet går i stykker. Langt de fleste vil dog opleve, at sorgen over tid kommer til at fylde mindre, eller på en måde, så den bliver en del af livet. Men for nogle udvikler sorgen sig på en måde, så det ender i alvorlig mistrivsel og den sorgramte får problemer med at fungere i hverdagen og passe skole, job og sociale relationer.

Det Nationale Sorgcenter arbejder for at sorg ikke skal ødelægge livet – både gennem forebyggelse og behandling. Der er brug for at aftabuisere død og sorg, så sorgramte ikke skal opleve, at de står alene, når sorgen rammer. Hvis sygdom, død og sorg er noget vi taler om, så bliver det også lettere at hjælpe sorgramte og spotte dem, der har brug for mere specialiseret hjælp.
Giv bidrag
18.800 kr.
18%
44 Dage tilbage

Seneste aktivitet

 • Steen Birger Østergaard Steen Birger Østergaard gav 150 kr.

  CED - kanon projekt

 • Helle Andersen Helle Andersen gav 150 kr.

  Min nevø Anders Olsen deltager. Så stolt af ham🥰🇩🇰

 • Progressisio ApS Progressisio ApS gav 15.000 kr.

 • Bent Jensen Bent Jensen gav 3.000 kr.

  Fordi jeg kender Søren Lykke Larsen

 • Jesper Nielsen Jesper Nielsen gav 500 kr.

  Deltager selv