Majbritt Skytte’s indsamling - Team Giv Håb 2021

Giv bidrag
Oprettet Af:
Majbritt Skytte
Medlem af hold:
Team Giv Håb Vestsjælland
Samler ind til:
Team Giv Håb

Majbritt Skytte’s indsamling - Team Giv Håb 2021

Her skriver du din egen tekst om: - Hvorfor du samler ind til Børn, Unge & Sorg, - Din motivation, - Dine mål med indsamlingen og deltagelsen på Team Giv Håb. Desto mere personlig, jo bedre.
Her er et eksempel på, hvad du kunne skrive:
"I 2021 er jeg en del af velgørenhedscykelholdet Team Giv Håb. Vil du hjælpe mig med at gøre en stor forskel for børn og unge i Danmark?
Team Giv Håb er Børn, Unge & Sorgs velgørenhedscykelhold. Sammen samler vi penge ind til Børn, Unge & Sorg, så sygdom og sorg ikke ødelægger livet for børn og unge i Danmark.
Når du støtter Team Giv Håb og Børn, Unge & Sorg er du med til at genskabe håbet for de mange børn og unge, der hvert år oplever, at deres mor, far, søster eller bror rammes af alvorlig sygdom eller dør.
Hjælp mig og Team Giv Håb med at støtte Børn, Unge og Sorg, så ingen børn skal stå alene med sygdom og sorg. Hver en donation tæller, store som små.
TEAM GIV HÅB - fordi ingen børn skal stå alene med sygdom og sorg.”

Du skal tillade alle cookies, før du kan se denne video.

Giv bidrag
250 kr.
2%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Henrik Lebeck Henrik Lebeck gav 250 kr.

    En meget overset sag som fortjener så meget mere opmærksomhed. Du havde ikke nogen indsamlede midler so far, så tænkte at det måske kunne blive et startskud ;-)