Gør en forskel for sorgramte børn og unge i Danmark

Giv bidrag
Oprettet Af:
Team Børn, Unge & Sorg
Deltager i:
Team Børn, Unge & Sorg 2023
Samler ind til:
Team Børn Unge og Sorg 2023

Gør en forskel for sorgramte børn og unge i Danmark

Gør en forskel for sorgramte børn og unge i Danmark

Når du støtter Børn, Unge & Sorg er du med til at genskabe håbet for de mange børn og unge, der oplever, at deres mor, far, søster eller bror rammes af alvorlig sygdom eller dør.

120.000 børn og unge i Danmark oplever at en mor, far, søster eller bror bliver alvorligt syg eller dør. Nogle af dem får brug for professionel hjælp, når sygdom og død sætter tilværelsen i stå.

Du kan være med til at sikre gratis specialiseret psykologbehandling, støtte og vejledning til de mange børn og unge, der hvert år oplever, at deres mor, far, søster eller bror rammes af alvorlig sygdom eller dør

Det er smertefuldt når en man elsker bliver alvorligt syg eller dør. De pårørende og efterladte kan få en oplevelse af, at livet går i stykker. Langt de fleste vil dog opleve, at sorgen over tid kommer til at fylde mindre, eller på en måde, så den bliver en del af livet. Men for nogle udvikler sorgen sig på en måde, så det ender i alvorlig mistrivsel og den sorgramte får problemer med at fungere i hverdagen og passe skole, job og sociale relationer.

Det Nationale Sorgcenter arbejder for at sorg ikke skal ødelægge livet – både gennem forebyggelse og behandling. Der er brug for at aftabuisere død og sorg, så sorgramte ikke skal opleve, at de står alene, når sorgen rammer. Hvis sygdom, død og sorg er noget vi taler om, så bliver det også lettere at hjælpe sorgramte og spotte dem, der har brug for mere specialiseret hjælp.


Giv bidrag
1.580 kr.
1%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

 • Theis Ellefsen Theis Ellefsen gav 580 kr.

 • Elena Federle Elena Federle gav 150 kr.

 • Finn Nielsen Finn Nielsen gav 250 kr.

  Godt initiativ og formål

 • Ole Rasmussen Ole Rasmussen gav 150 kr.

  Super godt arbejde i gør for børn og unge derfor jeg starter med 150 kr. 👏👏🚴🚴🏻‍♂️❤️

 • Anonym Anonym gav 100 kr.

 • Kirsti Ravn Rasmuusen Kirsti Ravn Rasmuusen gav 100 kr.

 • Eva Munch Eva Munch gav 250 kr.

  Jeg vil Gerne støtte da jeg selv ved hvad sorg er. Ønsker jer godt arbejde!